Jejak Kaki

Posted on: Thursday 28 February 2008 | Category: Lucu2-an | post comment

Gw pribadi sih gak bilang ini lucu… tapi beberapa temen ada yang ketawa pas ngeliatnya

sumber: kaskus

All About Valentine

Posted on: Monday 18 February 2008 | Category: Lucu2-an | post comment
(Ni dapet dari milis, ada2 aja)

:: KENAPA VALENTINE HARUS 14 FEBRUARI?
Valentine dirayakan setiap 14 februari sesuai dengan arti kata Valentine
Va berasal dari Fa yang merupakan urutan nada ke-4 dari solmisasi
Do re mi fa
Jadi Fa disini menunjukkan ’empat’
Lent adalah bentuk ke tiga dari kata “Lend” yang dalam basa english
berarti meminjamkan atau dipinjam.
Nahh…dalam pinjam meminjam harus ada unsur ‘belas kasihan’
Maka Lent bisa diartikan sebagai ‘belas’
Tine berasal dari kata asli twin yang artinya kembar
Kata kembar adalah identik dengan angka 2
Maka kata valentine yang asli katanya berasal dari “Falenttwin” mempunyai
arti
Fa = empat
Lent = belas
twin = dua
Jadi Empat belas bulan kedua
Alias 14 Februari
Itulah kenapa valentine diperingati setiap tanggal 14 februari
(Hanya orang2 dengan gangguan mental dan orang2 yang mau bunuh diri, yang
percaya bahwa tulisan ini benar)

:::SEJAK KAPAN VALENTINE DIPERINGATI?
Berdasarkan buku2 tentang sejarah valentine yang saya baca
-Baik buku berjudul “valentine di jaman majapahit’, “Primbon Valentine”
sampai buku “Da Valentine Code”-
Serta searching internet di wikipedia dan google
Maka didapatkan kesimpulan tentang sejarah awal mula valentine secara
detil dan sangat rinci
yaitu bahwasanya valentine mulai dirayakan SEJAK DULU KALA
(hehehehe)

:::KENAPA VALENTINE IDENTIK DENGAN COKLAT?
haalaaah…
ini jawabanyya gampang aja
Karena coklat itu romantis.. kan asik kalo pas candle light dinner trus
ngasihnya coklat
Coba bayangin kalo ngasihnya nasi tumpeng, kan susah!
Jadinya ga romantis tapi tragis

::: KENAPA VALENTINE IDENTIK DENGAN PINK?
Sebenarnya bisa aja dijawab:
Kalo pake item2, ntar disangkain dukun
Kalo pake biru2, disangkain satpam
Kalo pake putih2, disangkain pocong
Kalo pake ijo2, disangkain kolor ijo
Kalo pake abu abu, disangkain babu
ya kan?
jadi emang cucoknya warna pink!

:::JIKA APA KITA MERAYAKAN VALENTINE?
Satu
Jika ada pasangan alias pacar!
Karena aneh aja kalo makan candle light sendirian, nulis kartu valentine
buat diri sendiri, termasuk ngasih coklat buat diri sendiri sambil
menciumi diri sendiri di depan kaca…
(narsis akut)
Dua
Jika punya modal
Karena apa?
Coklat itu mahal, coklat gambar ayam jago aja paling gak uda seribu rupiah
Belum lagi beli kartu ucapannya, makan malemnya, bunga mawarnya…byuh
byuh byuh…
Ingat..
“cinta itu buta….tapi butuh duit”
heheheheh

::: APA TEMA VALENTINE TAUN INI?
Ada beberapa tema valentain taun ini, yaitu:
valentain dengan bawain coklat 5 kilo digotong sendirian dari jakarta ke
bogor
(CAPPEEEE DEEHHH….)
Valentine sambil menikmati singkong yang dikasih ragi
(TAPEEEE DEEHHH….)
Valentine sambil makan sambal merah pedas di mangkuk berbentuk hati
(CABEEEEE DEEEHH….)
Valentine dengan memakai pakaian serba pink. Baju pink, celana pink,
sepatu pink, tutup muka pink, telinga pink dan hidung pink
(BABIIIIII DEEEHHH….)
Ahh…sudahlah
Tambah ga penting aja tulisan ini
Yauda..
Bagi yang merayakan selamat aja, bagi yang memang ga pengen merayakan
ya…santai aja
Tapi buat yang pengen merayakan tapi keadaan belum mengijinkan (baca :
jomblo red.)….semoga cepat mendapatkan pasangan
Ingat prinsip pertama harus jual mahal, sambil berkata “SIAPA GW”
Kalo belum dapet juga diturunkan menjadi “SIAPA DIA?”
Tapi kalo memang belum dapet2 juga turunkan lagi menjadi “SIAPA AJA”
ok!

buat semuanya :
SELAMAT VALENTINE SEMOGA LEKAS SEMBUH!

Tetangga sebelah…

Posted on: Monday 11 February 2008 | Category: Aneh-aneh, Lucu2-an | post comment

kalo gw bilang si, efek samping globalisasi sama neo-kapitalisme

(tebak) gambar apa ayo???

Posted on: Monday 11 February 2008 | Category: Lucu2-an | post comment

Sumber: kaskus

Most Unusual Buildings

Posted on: Sunday 10 February 2008 | Category: Aneh-aneh, English Section Here | post comment

Dancing House

Dancing House

Here’s a building that should really get your attention when walking pass it. The Dancing House is considered as one of the more real controversial buildings in Prague. The DH was actually designed by a great architect from California, which only proves that he had done some type of hallucinogen while designing it.

Robot Building

Robot Building

The Bank of Asia is a very famous building in Bangkok. It was made way back in 1985, and its robotic appearance is just a symbol of the modernization of banking. It also has the ability to transform into a mega-robot. So, if Godzilla ever decided to show his green face in the land of Bangkok, they would have to fight!

Ripley's Building

Ripley’s Building

If you saw this picture for the first time, you’d probably thought that it was hit by a massive earthquake. But it wasn’t. In true fashion of the Ripley Legacy, it was built to reflect the odd 1812 earthquake that measured 8.0 on the rick. The building has now become one of the most photographed in the world because of it.

The Wilson Hall

The Wilson Hall

This somewhat modernize building was actually built between 1971 and 1974. Its unique design gives the Wilson Hall a great sense of structure, and a prominent landmark for the skyline. The building provides big laboratories, offices, and supports space for over 1500 scientists. And it houses all kinds of strange experiments.

135 Degree Angle House

135 Degree Angle

This bizarre house really doesn’t have an official name, but it does have a 135 degree angle. So that’s what we’re going to call it. Unfortunately, the only info we have about this house is that it was built in China or Japan. And that it has a silly pink roof. And if you look real close, you’ll notice that its on a 135 degree damn angle.

Hotel Sofitel

Hotel Sofitel

This hotel’s unique design was directly inspired by the traditional temples in Japan. The Tokyo Sofitel has over 72 rooms, and 11 suites with 3 non-smoking floors. And 5 meeting rooms that includes high-tech boardrooms. Please realize that you have to sell your soul in order to step foot inside this amazing hotel.

Triangle Building

Triangle Building

We wonder what type of work goes on inside this kind of a building. The unofficial Triangle Building is just a wonder to look at and to ponder over. But, can this be one of the evil headquarters for Scientology or Starbucks? Does this building have triangle bathrooms? There’s so many damn questions!

The Astra Haus

The Astra Haus

The strange building is actually a brewery in Hamburg, Germany. The floors can move up or down on its skinny column core. As of now, the unique building has been destroyed. One of its more famous beer brands was recently bought by a big refreshment corporation. And that beer brand was called Astra.

Upside Downer

Upside Downer

Take a journey into the unknown with a building called Wonder Works. Its central Florida’s only upside down attraction. And an amusement park for your mind, and your stoner friends. This odd building has over 100 wacky interactive exhibits for your entire family to experience. But make sure you free your weed before coming.

Crooked House

Crooked House

You know that your looking at a real building right? The Crooked House was built in 2004 as an addition at a popular shopping center, and is a major tourist attraction in Sopot, Poland. We just wonder what happens when someone who’s under a controlled substance sees this building for the first time in their life.